Traim in secolul XXI, dupa cum spun datele calendaristice, dar noi suntem in urma cu cel putin 100 de ani fata de civilizatia care se afla dincolo de granitele acestei tari, desi teoretic suntem in Uniunea Europeana. O tara plina de hoti, mafie si alte specii politice care incearca sa ia si utimul ban de la cetatean, pentru ca uni s-au gandit ca mai puna o taxa sau in impozit pe un anumit lucru, deoarece nu sunt destui banii la bugetul (propiu) de stat. Sunt 420 de taxe dupa cum spune poza de mai jos dar am impresia ca de fapt sunt ceva mai multe.

420 taxe

Traim intr-o tara in care unele persoane cheltuie bani de la buget si nu stiu pe ce: „Nu stiu pe ce am cheltuit 628.000 de euro!” Ministrul tineretului si sportului s-a incurcat atunci cand a trebuit sa explice pe ce a cheltuit 628.000 de euro, bugetul destinat Zilei Tineretului. Monica Iacob Ridzi, ministrul tineretului si sportului, a reusit sa cheltuiasca pentru evenimentele organizate de Ziua Tineretului impresionanta suma de 628.000 de euro, bani cu care o federatie sportiva traieste un an! „Gazeta Sporturilor” a dezvaluit in editia de ieri ca Monica Iacob Ridzi a alocat peste o jumatate de milion de euro unor firme „de apartament”, in vederea organizarii Zilei Tineretului, din data de 2 mai. Alti sustin ca statu are sa le dea bani: Becali sustine ca statul roman are sa-i dea 900 de mii de euro. Gigi Becali are de platit 300 de mii de euro pentru nerespectarea prevederilor din contractul de privatizare a fabricii de armament de la Dragasani. Uzina Mecanica Dragasani produce armament si munitie de infanterie, fiind cumparata, in luna mai 2004, de Gigi Becali si Asociatia Salariatilor. Gigi Becali sustine ca dreptatea este de partea sa si ca, daca pana acum nu a cerut, la randul sau, penalitati, va da si el statul in judecata. „Am investit cateva milioane de euro in uzina. Statul are sa imi dea 900 de mii de euro penalitati”, a declarat Becali, iar omul de rand nu isi primeste salarile, sau le-au fost blocate deoarece nu sunt bani la buget pentru omul de rand dar pentru ei (parlamentarii) sunt bani ca sa cheltuie pentru un eveniment peste o jumatate de milion de euro si sa nu stie pe ce a cheltuit. Aceasta este frumoasa noastra tara in care traim si suntem oarecum tradati chiar de oameni care, zic ei, ne conduc.
Aceasta este minunata tara ROMANIA care vrea sa promoveze turismul, dar nu pot sa faca o autostrada in 5 ani ca nu sunt bani la buget, aceasta este tarisoara noastra iar domnul Mircea Badea are foarte mare dreptate cand zice: „Traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul”

Reclame